KIRIKKALE
14°
02:19

Öğleye kalan Süre

Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun oldu

Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun oldu


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kırıkkale Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde tüm bölümlerinde mezun olan öğrencilerini uğurladı. Üniversite Mavi Salon’da gerçekleştirilen törene Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve yakınları katıldı.

BİLİMİNİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRMELİSİNİZ


BAŞKAN SUNGUR, BAŞARILAR DİLEDİ

Programda konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’ Öncelikle şunu belirtmek isterim. Buraya bir belediye başkanı olarak katılmamın dışında Kırıkkale Meslek Yüksekokulunun eski bir mezunu olarak katılıyorum. Yıllar önce sınıf başkanlığını yaptığım okuluma bugün belediye başkanı olarak gelmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Yahşihan Belediyesi olarak, Kırıkkale Üniversitesi ile iş birliği içerisinde gençlerin eğitim ve kariyer yolculuklarını desteklemeye devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar dilerim,” dedi.

MEZUNİYET BELGESİ VE HEDİYELERİ VERİLDİ

Kırıkkale Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan 10 bölümde 14 programda eğitim alan ve mezun olmaya hak kazanan öğrencilerden yüksekokul birincisi Elektronik ve Otomasyon Teknolojisi bölümü öğrencisi Ali Selçuk Gencür oldu. Konuşmasına tüm hocalarına teşekkür ederek başlayan Gencür, Üniversitemizde almış oldukları nitelikli eğitimi tüm akademi ve iş hayatında değerlendirmeye çaba harcayacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından Ali Selçuk Gencür Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile birlikte mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Gencür’e mezuniyet belgesini ve hediyesini de Başkan Ahmet Sungur verdi. Mezuniyet töreni, öğrencilerimize öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesi ve havaya kep atılması ile sona erdi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49021

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171